'TYCKER DEN HÄR VIDEON ÄR SÅ FIN'


'NU VET DU ALLT OM INGENTING'

WL var så bra igår att jag dör. Vill att varje söndag ska se ut som den gjorde igår.

'WHITE LIES'

En väldigt bra helg. Och nu avslutar vi den med White lies på Rockafeller. ÅÅÅÅHHH KANON

'PENGAR GÖR MIG...'


LYCKLIG
. Fick lön från Sverige idag. Dubbelt så mycket än jag hoppats på. Och jag känner mig rikast i världen. Jag har fått ännu längre förlängt jobb i Bredtvet och har jobbat nästan heltid i fyra veckor nu. JAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'VAR HAR DU VARIT HELA MITT LIV'



'JAG SÅG NERVOSITETEN PÅ DINA NAGELBAND'

27/2 - White lies
4/3 - Håkan H.
Havregrynsgröt i två veckor check.

'JUST NU'

City and Colour "The Girl" from Simon Shohet on Vimeo.

 

Lykke Li - I Follow Rivers (Director: Tarik Saleh) from Lykke Li on Vimeo.

 

The Tallest Man on Earth- I Won't Be Found from Adam Leideker on Vimeo.


'TVÄTTNING PÅ G'

Sedan ska jag superchilla hela kvällen. Se film. Läsa bloggar. Titta på kläder. Inredning. Skriva en önskelista och läsa om kina indien taiwan och sådär

'DET VARAR ALLDELES FÖRLÄNGE'


'HUVUD OCH BONAD'

köpte en hatt för 19 kronor, yes

'NANANANANANAA'

Helg. Lönefredag. Fått förlängt jobb med Bosnien (hurra). Firats med shopping. Och med en enkel tacos. Nu blir det yoga.

'TVÅ STEG FRÅN PARADISE'

Plankorna i min säng gick sönder inatt. Sov inte mycket. Jobbade hela dagen. Åkte och tränade. Tvingade mig själv att orka göra mig klar för att åka in till Grönland och se little marbles. Orkade. Blev as pigg. Åkte in. Var 20 årsgräns. Buäe.

'021611'

GOD NATT.

'ASKO'

Igår träffade jag på en såndär människa man nästan önskar döden. Jag vill bara skrika till henne 'HUR KAN NÅGON ÄLSKA DIG?'. Ungefär. Hon heter Itzanågonting. Kommer från Bosnien. Pratar om att där gör minsann inga män några hushållsysslor. Om man inte gör saker på hennes sätt är det fel. Och hon är totalt jävla dum i huvudet.

'NITTON ÅR SINGEL 14 FEBRUARI'


'BIRKELUNDMARKNADEN.SEMLEBAK'


'DONT STOP BELIEVIN'


'KANSKE INTE NORGES NYTTIGASTE MEN...'

... MJUK BRÖD. Fick hem alla dessa idag från jobbet. Förra fredagen fick jag våfflor. Jag kommer sakna Nydalen.

'KVÄLLSTANKAR'

Sitter och tittar på volontärresor. Tror faktiskt att jag inte ska åka genom en organisation då det är så dyrt. Men i alla fall.  Jag vet inte vart jag vill åka. Har verkligen ingen aning. Eller jo. Eftersom jag åker till Indien, Kina och sådär till hösten kanske det blir Afrika. Vill nog jobba med barn och ungdomar. Undra om jag kommer palla det. För psyket. Fast någonstans tror jag att det är det jag vill jobba med. Med projekt som barnfonden gör. Eller? Äsch. Jag vet inte. Men tänk att få jobba med att hjälpa människor varje dag, på en annan nivå än att visa vilken hylla sockret är på. Gång 19.



'YOU MEET THOUSANDS OF PEOPLE WHO NEVER TOUCH YOU AND THEN YOU MEET ONE WHO CHANGES EVERYTHING'

Idag när jag satt på trikken för att åka in och träna kom det in en kille.Med gitarr och började spela. Han var så fruktansvärt duktig och tillsist satt hela vagnen och klapapde händerna och jublade. Vissa brukar tigga pengar efter uppträdandet. Men jag tror att den här killen bara ville göra vardagen lite roligare. Tycker att det var så fint att alla som klev av samtidigt som mig hade ett stort leende på läpparna.

'GODNATT'


'CAFELAUNDROMAT'

Sitter på ett café med resväskor som bord. Telefoner på väggarna och kunder med lila peruker. Vi har inte införskaffat en tvättmaskin ännu och då hittade jag det här lilla caféet där man får tvätta för 30 nok. Kändes helt ok då jag har slut på rena underkläder. Har även jobbat idag och får fortsätta hela veckan. Helt ok alltså. Nej nu är snart tvätten klar. Ska hem och koka soppa och sedan blir det att prova på ragga på elexia med Emma.

'EN STINA AMANDA OCH EMMA'


'DAGEN HAR HITTILLS SPENDERATS SÅHÄR'


'SAINSBURYS'

http://www.youtube.com/watch?v=dta0OzQQDRM&feature=related
Ursäkta att jag låter som en fjortis ibland men jag är lite nervös inför kameran hihi.

'WHIKE'

Sitter hos Whike och vi ska ut och dansa ikväll. Vi har även ätit korv och druckit varm mjölk och doppat choklad i. Det är bara norska bollar som saknas (typ som svenska bullar men med kanel klumpar i) gott ! amanda är den bästa party sevensken så äre bara (det var hon sm skrev det men det är ju så det är) Ses eller hörs! det varar ju inte så länge.

'ELEXIA'

Idag har jag köpt mitt livs första gymkort. Åh. Jag är så taggad att jag dör. Det finns huuur mycket danspass som helst. Söndag ska jag dansa hip hop. Måndag ragga. Tisdag affromoves. Åh vad jag längtar!

'IMORSE TÖADE DET OCH SEDAN BÖRJADE DET SNÖA OCH NU REGNAR DET'


RSS 2.0