KENSINGTON GARDENS

I Kensingtons Gardens finns det många hyllningar till Princess Diana. Och en Peter Pan staty. Det är så synd att det inte blommar längre. Man får inte samma känsla.


'JAG HAR SAMMA TRASOR GÅR OCH RÖKER SAMMA MARLBORO'

Jag måste sluta räkna ner. Räkna ner veckor och dagar. Jag gör alltid det när jag längtar till något. Det gör bara att jag glömmer bort att spendera vår dyrbara tid fullt ut. Man tänker att det inte går att jämföra med det som komma skall. I vintras längtade jag till studenten. I somras till London. Och nu? Ja inte längtar jag hem. Men jag längtar till om tre veckor då jag slutar jobba. Den 20;e November. Då kan jag göra allt jag vill när jag vill och hur jag vill. Fastän jag försöker göra saker hela tiden. Innan jobbet. Kan jag inte låta bli att längta. Men veckorna springer inte iväg längre. De kutar. Ett jävla maratonlopp. Det var nyss jag tog studenten. Bara några dagar sedan jag satt i min säng nervös för att prata engelska över telefon. Och nu är snart allt över. Jag vill stanna här. Där folk inte är rädda att ge komplimanger. Fråga efter nummer. Tunnelbanan tar mig vart jag vill på bara några minuter. Och här är solen fortfarande varm. Där varje dag har ett nytt äventyr. Jag vill stanna i Lukehousre.  Jag vill inte hem. Jag vill inte hem till Skellefteå där alla vet allt om alla. Måste åka buss. Eller köra bil för att få sig någonstans. Vill inte hem till snö och minusgrader. Till mörkret och vardagen. Till mitt rum där jag än en gång måste sätta mig ner och planera ett halvår framöver. Så jag kan börja räkna ned till sommaren. Fast just ja. Jag skulle ju sluta med sånt.

GAMLA VS NYA LINDA

Idag gick jag till Covent Garden market (far inte dit, hemska tider. Ingenting motför Portobello Road market eller Camden Stable market). Påvägen hem gick jag in på UO för att köpa en grå hood (så jag kan sluta snåla på Rosis gryyyymt snygga och moderna Oneil tröja). Den nya Linda la försiktigt tillbaka tröjan och gick istället till H&M för att köpa en nästan lika fin för halva priset. Gick nedför trappen. In på killavdelningen. Plockade fram en grå hoodtröja. Sneglade åt sidan. H&M trend för killar? Kan ju i alla fall kolla. Finns säkert inget för mig. Kände hur den gamla Linda kom krypandes. Plockade på mig en tröja. En till. Tre till. Tillslut gav den gamla Linda den nya Linda en rak höger och vandrade in i provhytten med åtta tröjor. Nu sitter jag här med tre nya tröjor och ingen hood. Tänker att det faktiskt är okej att komma hem med en ny garderob när man varit här i tre månader. Men om det fortsätter såhär kommer jag komma hem med två nya, väldigt fina dock, garderober. Och det är inte okej. Därför ska jag spendera min morgondag med Amme i Kensington. Vara lite kulturell och se på trädgårdar och palats. Undra vilken tröja jag ska ta på mig?



NU GÅR JAG NER TILL GREEN COAT...

.. och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Iklädd i mitt nya drömfångarörhänge och tröja från reeeaa! BYE

ROSE GARDEN

Idag gick jag ut på en lååång promenad. Gick bland annat till Hyde Park/ Kensington gardens. Gick in i Rose garden som var jättefint.

ALLTID ÄR DE KVAR I HÄLARNA

Hittade dessa bilder i samma mapp, September, som 700 andra bilder härifrån. Säger bara kontrast. Känns sjukt att det bara var 7 veckor sedan,

BILDERNA LJUGER NOG LITE

Igår partajade vi med Monica och Kladynia från jobbeeeett

ABBEY ORCHARD STREET 3

Kände världens äckligaste lukt och tänkte att någon kanske har glömt nått gammalt framme. Tittade lite åt vänster och insåg att jag satt bredvid två soppåsar. Vill inte ens veta vad som finns där i (Vi ställer faktiskt inte soporna på bordet utan på golvet i hallen så att någon faktiskt ska komma ihåg att ta ut dem) Och ja. Det är där jag sitter nu för att alla andra vill sova. Så är det att bo fem personer i en etta. Och ja. Vi är så van vid all skit här att jag faktiskt inte märker att jag har två soppåsar i knät. Men jag gillar det. I alla fall 97% av tiden. Gillar alla våra små regler om vilka tider man måste vara tysta. Våra hetsiga diskussioner om hur och vem som ska betala om vi spiller tomatsås på mattan. Eller om någon spiller ett vattenglas över en dator. Vår lista i köket på vem som har städat diskat eller burit ut soporna. Att vi bara har två nycklar att kompromissa om på fem tjejer. Att vi först i veckan har fått en sängplats var. Och inte trängs tre i sängen. Mest av allt beundrar jag min lilla familj över att vi klarar oss på en dusch. Två speglar. Och den lilla garderobs yta vi har. Fastän Amme alltid slänger saker omkring sig. Elin alltid ska tända lyset precis när man ska sova. Rosis kommentarer om att vi har för högt på datorn. Och Maddes morgonhumör och muttriga kommentarer. Trivs jag så bra här på hallgolvet. Mitt bland alla sopor.

EN STOR SKILLNAD...

...mellan london och skellefteå är att här är inte helgerna lika heliga. De är oftast fyllda med jobb. Sitter nu  í min cancer sjal och orkar inte fixa håret. Såhär tjusig är vi på jobbet. Jobbar dubbla pass idag och ska snart back to Green coat boy. Idag ska vi även säga till att vi bara vill jobba några veckor till. YES! Sen ska jag glida och bli pank. Pengar? det problemet tar jag tag i sen. BYE

FETT STOR MUSIKALITET

Sjukt imponerande.

SOME MAY SAY IT'S MY FATE


WHAT EVAH YOU LIKE

Idag har varit gooos. Men det har varit lite av en otursdag. Tappade bland annat ut min choklad milkshake från Starbucks efter att ha sparat på den hela vägen till Trafalgar Square, som ni ser på bild två. Sen började en fett stor skolklass av skitungar jubbla åt mig. Idioter. Sedan har jag och Am bara strosat runt på Oxford. Bla bla blaaa. Nu ska jag äta middag och dricka juuuiiicceeee!

LAST DAY IN LONDON

Idag har jag varit ledig. Likaså imorgon. YAAY! Därför gjorde jag bort min storstädning (vi ska storstäda en söndag, måndag eller tisdag var). Sedan tränade jag. Hoppade in i duschen. Därefter bestämde jag Rosi och Ellepelle oss för att gå till Nandos och äta middag för Elias åker ju hem imorgon. Sedan har vi suttit och sett fiiilm. Gosig dag! Imorgon ska jag och amme nog äta lunch i Trafalga. Gå och kolla på en tavla målad av Van Gogh och Da Vinvci. Sedan till Oxford street för att kolla lite. Börjar bli hurrvigt här och har ingen jacka. Nu fortsätter filmkvällen meeeeeeeeed..... PARADISE. Yeah!

NI HAR VÄLL INTE MISSAT.....

.... att min romate är i Norran idag. ROSIII, bra jobbat!!!

DET BLIR BARA TYSTARE OM MAN AVBRYTER

När jag lyssnar på musik på kvällarna avskyr jag att slå av en låt mitt i. Jag måste alltid lyssna klart på den.

PUBERTETEN

GodNatt.

UNFAIR UNFAIR UNFAIR

Det finns en kvinna här i Victoria som går omkring med en kärra. Som är tom på dagarna. På kvällarna ser jag att hon har fyllt den med kartonger. Ikväll var den fylld med Walkers-chips-kartonger. Förra veckan var det en man som öppnade en tab i baren som slutade på 4000£-40,000 sek. Han hade beställt in mycket chips. När jag gick ut från pubben efter jobbet ikväll såg jag den här kvinnan gå in i en telefonkiosk för att ringa. Jag undrar vem det var som svarade. Varför den personen låter henne sova i walkers kartonger. Och inte bjuder på en påse..


IN MY HEADPHONES


BRA FÖR MIN NACKE

Idag hittade jag en nästan perfekt ryggsäck. Köpet måste ha betytt väldigt mycket för försäljaren för han malde på om hur mycket han uppskattade det. Det kändes som om jag gett han en ferrari och fri bensin i ett år och inte betalat för en liten ryggsäck. Men det var ju kul och snygg är den.


MAMMA FÅ INTE PANIK ÖVER VATTENPIPAN

Idag har varit en väldigt bra dag. Elias är på besök. Då Rosanna jobbade hela dagen tog vi med honom på en soppingrunda i Camden. Jag köpte en väska. Jeans. Och ett väldigt fint linne för endast 5£. Men nog hade jag kunnat köpa mer (miljarder med smycken). Men måste spara mina pengar till en eventuellt tripp till…….PARIS. Anyway  (lite väl mycket engelskt slang av mig men what ever, har väldigt svårt att byta språk. Speciellt på jobbet. Ena sekunden pratar man engelska. Nästa kommer det in norskar eller svenskar så man kan prata normalt igen men då lyckas det alltid bli en konstig blandning  höhöhehe) Vi åt även världens godaste och billigaste lunch. Typ enchilladas eller nått. Vi stannade också för en lång paus av vattenpipa. Kändes som om vi var några pundare ute i ett ghetto men det var nice. Äppelsmak blev det.

-

De fina bilderna står Elias för http://avignette.blogg.se/


HÄR ÄR GRÄSET GRÖNT OCH SOLEN SÅ VARM ATT SOCKRET SMÄLTER

Såg på facebook att det snöar där hemma. HAHA. (Är dock lite glad för dig Baby så du snart kan börja köra skoter;)

SPARKS

Till mamma som inte vet vad braxer är; Byxor.

DR MARTENS

Dock hittade jag mina boots för ett billigare pris i Camden. And I love em. Köpte även ett par braxer för endast 10 £.

CAMDEN TOWN CAMDEN MARKET

Idag steg vi upp klockan 7 och åkte till Camden för att skaffa oss ett national insurance number. När det var klart gick jag och Am till Camden market. Och det min vän kan möjligtvis vara bättre än Notting Hill. Fullt med second hand butiker. Massa smycken och maten. MATEN. Vi köpte en stor låda med kinamat för 3 pund. Dock var det nästan ingen som tog emot kort och vi hittade ingen fungerande bankomat någonstans så vi ska tillbaka någon dag i veckan och spendera some caaaaaaaaaash. Marknaden är i ett mysigt litet område där endel butiker ligger i ett gammalt stall. Då i olika boxar. Hur fint som helst!!!!!

GLOBE

Idag träffade jag en gubbe som kommer från Byske.

RUCKSACK/BACKPACK

Jag vill ha en vintage ryggsäck. Hittade en fin i Nottinghill, den i mitten. Men vill inte ha en ljus ju!!!

LLUUUUUUUXXXX

Igår beställde vi hem pizza från pizzagogo. SJUKT GOTT. Kändes som i en film när pizzakillen plingade på och stod där utanför med två pizzakartonger och en motorcykel hjälm på huvudet. Han hade kört hit på flakmoppe hehehe. GOOOS. Sedan blev det party. Vi stod på listan till Lux där vi fick gratis inträde och drinkar. Dock var det inte så mycket mer med det då det knappt fanns något dansgolv. Och det var fullt med överklass dudes. Meeen vi fick i alla fall fira Ams birthday!!

VÄRLDENS BÄSTA DAG

Jag Elin och födelsedagsbarnet Amandas dag i bilder;
(Tycker synd om alla hästar som tvingas gå runt i trafiken)
Trafalgar Square (näst bästa platsen i London, efter notting hill)
<3
Hängde på H&M
Vi åt bubbelgum glass istället för tårta
-
GOOOOOOOOOS

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JAA MÅÅ HOOON LEEEEEVAA (VIDARE)

GGRRAAATTIIISSSS till min bästa vän. Tänk att du blivit så stor (likaså dina fötter). Måste säga att Amanda nog har haft sin bästa födelsedag hittills hehhee. Mer om det sen. För nu ska jag och jobba..... (hade egentligen tänkt egna hela inlägget åt dig Amanda men lyckades på något sätt endå komma in på mig själv). Flåt!

DRUNKIE

Idag kom det in en fullgubbe på pubben. Han gick omkring och pratade med sig själv. Sedan gick han fram till ett bord och började dricka ur några killars öl. När vi väl fått ut honom därifrån gick jag fram till bordet och bad om ursäkt till killarna en av dem svarade 'Na, that's okay he's my mother'. Sedan gick jag och hämtade en ny öl till killen. 'Thanks dal. I really like this pub and I wanna stay friends with ya, and I really freaked out when he liked raiped my bear!' Okej lät inte alls lika kul när jag skulle återberätta men det var så himmla roligt!!! mooahaha Måste dock påpeka att alkisen hade sjukt snygga jeans?

EN FIN LÅT AMANDA VISADE MIG


I'M A HARD WORKING GARL

Ännu en kväll som är fullbokad med öl nötter och jack daniels. Men imorgon. Då fyller en viss roomate år. Då ska vi ut på shopping och lunch. Vem? Ledtrådar? Diabetes. Braless. Ja det säger nog allt.

RIVER EN VACKER DRÖM

Inatt drömde jag en dröm där alla där hemifrån var med. 'Wonder why'

HÅKAN HELLSTRÖM

Det är så synd att jag missar hans konsert..............

4TH OF OCTOBER

Idag har jag vandrat rund lite. Gick  runt i Leceister Square. Sedan till Covent Garden och hittade de perfekta bootsen. Och ett jättebra H&M. När jag skulle gå hem tänkte jag gå förbi Chinatown och Soho men gick vilse. Hamnade i Trafalgar Square istället. Så fint. Men bilden gör det inte rättvist. För att hitta hem. Ja då tog jag bara sikte på Big Ben.

LONDON TOWN


OH LA LA LA LA, LA LA LA FRISKY

Så sjuk kväll.

DÖD

har precis varit med om den värsta luggklippningen mitt liv. Blir att skyla mitt hår med en schal i några veckor. Tack

RSS 2.0