'JAG SKA SAKNA DIG IMORGON'

Idag har jag köpt en säng som tar upp halva mitt rum. Och jag sover nästan lika högt upp som prinsessan på ärten. Men jag trivs. Önskar att min kamera inte var trasig..

'JAG ÄLSKAR MINA NYA SKOR'


'OCH VI VANN FÖR ER SOM UNDRADE'

Idag har jag varit på min första hockey match på säkert 10 år. Jag går sakta upp för trappen i arenan och plötsligt kommer det fram en supporter till mig. Han iklädd AIK kläder från topp till tå. Lilla jag iklädd mina vanliga kläder.
Supporten: Du håller dig lugn ikväll va?
Jag: eh.. jaa?
Supporten: Ja för jag vill fan inte ha något slagsmål.
Jag: eh.. näee?
Supporten: Jag vill inte ha någon misshandel igen, okej?
Jag: Nä alltså jag hade ju inte direkt planerat det?
Supporten: Bra, för annars kommer jag stänga igen hela jävla SAIK klacken.
Sedan ställer han sig framför mig på läktaren och jag byter sida av arenan med detsamma.

'NÄR VI BLIR GAMLA BLIR VÅRA RYNKOR SMILEGROPAR I VÅR ÄLSKADES ÖGON'


'DUTVÅ'

Lyssna

'MED HELA VÄRLDEN PÅ'

Idag hittade jag det mest perfekta ting jag har sett på länge. Går inte att förklara vad det var. 1 000 sek och den är min. Hej arbetslös. Så om du vill hjälpa. Kolla in min tradera; Selin*2008 (fast kolla först imorgon kväll)

'KVALITETSTID'


'OCH SÅ SA VI HEJ DÅ OSLO'


'MIDDAG PÅ TULLINS'

Haft världens gosigaste kväll med världens finaste gäng ikväll på Tullins Café. Känns sorgligt att inte snacka Addeco med Amanda och höra vad hon har ätit till lunch på jobbet och sova bredvid henne i vardagsrummet. Kommer sakna jag och Emmas timtals långa pratstunder om shopping. Sandras gula hår. Kommer till och med sakna Stinas tjat om disken och såklart hennes mjuka kramar. Och sist men inte minst, MAMAMAMAMAMAMAMAMAMAAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAAMAMAMAMAPAPAPAMAMA osv. Ni är bäst tjejer!

'MER HÅL TILL LINDA'

Fick ett presentkort på H&M när jag köpte hårfärg sist. 50 spänn BAM. Här ska piercas

'GOD MORGON HUVUDVÄRK'

Nu ska vi göra något åt den här dagen också,

'BRA MAT BRA VÄNNER BRA VÄDER BRA DAG'


'JAG SKA BEGRAVA HONOM I TRÄDGÅRDEN'

Jag övertalar mig själv att jag får äta ute nu sista dagarna (ARBETSLÖS LINDA ARBETSLÖS). Efter lite sightseeing idag med Amme drar vi med stina och tvättar samt äter på Cafe Laundry. BAM

'SÅ JAG VAKNAR PÅ MORGONEN TAR ETT STEG UT OCH BLIR RIKTIGT HÖG'



'IDAG HAR JAG HAFT VÄRLDENS BÄSTA DAG OCH JAG HAR ÄTIT KÖTTBULLAR PÅ IKEA'


'DU SKÖT DEN HÄR KULAN GENOM MINA BEN'

Jag önskar; att jag hade pengar till en resa innan sommaren. Att mumford and sons har en till spelning i Sverige, snart. Att jag hade med mig min stora skinnjacka till Oslo. Att det vore i mitten av maj. Att jag vore 12 igen. Att jag vore kär. Att jag hade någon att prata engelska med. Att jag visste vad jag vill bli när jag blir stor. Och world peace osv.

'KVÄLLSMUSIK'

FULL FÖR KÄRLEKENS SKULL

'KROK - IGT'


'SOM SAGT...'

Jackor är det bästa jag vet. 5 nya på 2 månader. Eeh. Men priset jag betalat sammanlagt är LÖJLIGT. Jag är kung på att fynda, wie

'TISDAG KVÄLL'

Jag har köpt yoghurt och juice. Har migrän. Och varit utan jobb i veckan. Men har börjat vara kulturell istället. Är ute och tar kort på byggnader hela dagarna. Amanda stannade hemma från träningen med mig och nu ska vi se Eva & Adam.

'MAGNET'

Jag ska göra en tavla av kylskåpsmagneter från de länder slash platser jag besökt

'LEA VAD GÖR DU?'


'HUR DET SLUTAR'


'ÄNDÅ LÅSTE DU IN DIG HÄR OCH NYCKELN SYNS INTE TILL NÅTT MER'

¨

'DARE'


'JAPAN'

Jag har ju alltid sagt att nästa gång det behövs skulle jag åka iväg......

'GOODMORNING'


'BÄSTA AMANDA I BÄSTA LONDON'


'ZOOM'



'OSLO HAVN'

I veckan jobbar jag i Oslo havn. Detta är utsikten från fönstret jag ser ut genom. Medan jag hackar selleri. Dagdrömmer. Smör mackor. Det är så fruktansvärt fint. Sjömänn som går förbi fönstret. Fiskmåsar som flyger förbi. Det är så fridfullt och fint att jag vill ha mitt framtida hus vid en hamn.

'SKIT DAG'

Inget jobb. Inga pengar. Ingen mat. Längtar hem.


'PLAY'

Eddie Vedder - Society from Jim Finlay on Vimeo.


'ROKIT'

Vissa har skomani. Väskmani. Jag har jackmani. Det är helt stört. Jag är besatt. Såg en tjej med en röd skinn- vintage - jacka och fick panik. Jag måste ha begär. Och imorgon ska jag åka till vintage butikerna och köpa en jeansjacka. För jag måste ha en. Och just nu har jag inlett 'havregrynsgröttillsjagåkerhem'.

'VAD ÄR DET SOM LOVAR DOM UNGA FÅR DOM GAMLA ATT TRO ATT DOM KAN ÖVERLEVA'



'SÖNDAG BETYDER STÄDNING'

... och fredag betyder fest som spårade ur.

'HÅKAN JÄVLA HELLSTRÖM'

Igår fårade vi Emma. Lägenheten var full med folk. Och idag har vi mött förbannade grannar. Idag blev det vår i Oslo. Jag döör. Shoppat med Emma i solglasögon. Nu lyssnar vi på Håkan och ska dra till Viktor för en öl. Sedan intar vi Sentrum Scenen! JAAAAAAAAAA

'JAG GÖR SOM AMANDA'

EN VARDAG FÖR LINDA I OSLO; Väckaren ringer 06,30. Jag snozar till 06,50. Klär på mig. Sätter upp håret. Borstar tänderna. Packar väskan. 07,07 går jag till busen som går 07,11. Byter buss i Helsfyr exakt 07,32. Är framme på jobbet 07,50. Jobbar fram till 10,00 (med Bosninen som är en av mina bästa vänner här i Oslo, hon är kung och tycker om mig precis som sin egen dotter). Äter frukost. 10,15 fortsätter jag med mitt viktiga jobb. 13,00 är det lunch. Städar undan till 14,30. Då jag antingen åker in till stan. Sedan till träningen. Eller också raka vägen till Elixia. Är oftast hemma till 18,00 (eller 22,00 om det är sen träning) och då lagar jag middag. Soppa. Gröt. Eller ugnstekt potatis. Sitter vid datorn. Tittar på serier.  Somnar ofta vid 22,00 – 23,00. Sedan börjar proceduren om igen. Men den har sin charm den med. Och helgerna är väldigt goos.  Jag har ju gett mig fan på att lyckas spara pengar då jag är här. Spelar ingen roll om det blir 500 eller 5000. Det är mitt mål. Och om 5 veckor åker jag hem. Jobbar förhoppningsvis en helg. Åker till fjällen och sen är det typ sommar. Sedan Augusti/September och då ska jag spräcka alla pengar jag skrapat ihop genom att - dra burar Serverat korv Blippat varor Gjort mackor Hackat salla. Och jobbat i disk Blivit raggad på av äckliga lastbilschaufförer (brukar faktiskt stå och fundera ut kaxiga kommentarer till försvar om de skulle börja trakassera mig) som även säger åt mig att klippa luggen. Klipp magsäcken i mitten säger jag.


'ERIK HASSLE OCH MALIN DAHLSTRÖM'


'TÄNKTE BARA SÄGA ATT'

Jag har hittat mitt drömköksbord och drömskrivbord på tradera. Tänk om jag hade en stor ljus lägenhet någonstans där jag hade användning av dem. Gonatt

RSS 2.0